pánska mikina slovensko, luxusný darček zo slovenska suvenír mapa slovenska s erbom
  • pánska mikina slovensko, luxusný darček zo slovenska suvenír mapa slovenska s erbom

Pánska mikina Slovensko - znak a mapa glitter

44,00 €

LIMITOVANÁ EDÍCIA - Pánska mikina Mapa Slovenska, pánske mikiny Slovensko sú kombinované v Slovenskej trikolóre - slovenský znak a mapa potlačený tromi trblietavými farbami - biely, modrý a červený glitter. Pánska mikina s motívom SLOVENSKO s jedinečnou a originálnou potlačou nie len na nosenie ale aj ako vtipný darček. Pánske mikiny so Slovenským znakom, pánske mikiny mapa Slovenska. Veľkosti od S až po nadrozmernú veľkosť XXXL. Pánske mikiny s potlačou Slovensko môžete darovať ako darček zo Slovenska alebo suvenír Slovensko.

Veľkosť
Množstvo

Pánska mikina Mapa Slovenska - slovenský znak potlačený tromi trblietavými farbami - biely, modrý a červený glitter. Výplnková pletenina, vnútorná strana počesaná, 65 % bavlna, 35 % polyester, 320 g/m²
rovný strih s bočnými švami, kapucňa s podšívkou, na stiahnutie šnúrkou, vnútorná časť priekrčníka začistená páskou vo farbe povrchového materiálu, nakladané vrecko v štýle klokanky, dolný lem a manžety rukávov z rebrového úpletu 2:2 s 5 % elastanu, vnútorná strana počesaná.